Tänään on lauantai 10.12.2016

Boris -juoma

Boris juoma sisältää eläviä maitohappobakteereja
  • probiootteja
  • prebiootteja
  • entsyymejä
  • flavonoideja

Suolisto on meidän juuret, jos siellä vallitsee tasapaino bakteerien kesken tunnemme voivamme hyvin.

Probiootit estävät taudinaiheuttajien kiinnittymisen suolistoon ja prebiootit tukevat niitä tässä  tehtävässä.

Boris juoman pH on 3,2 joten se on hapanta mikä on hyvin tärkeää jotta sen hyvät bakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit ja sappihapot tuhoavat niitä niiden matkalla kohti suolistoa.

Boriksen luontaisesti kasvaneet maitohappobakteerit ovat suoliston omia, luonnollisia bakteereita, joiden teho perustuu niiden kykyyn tarttua suolen limakalvolle, alkaen muodostamaan siellä happea. Terveessä aikuisessa niitä on noin 1,8 kiloa.

Hyvät bakteerit auttavat kehoa selviytymään

Nämä hyvät bakteerit ovat tärkeitä ruuansulatuksessa, ravinnon imeytymisessä ja erityisesti suolen limakalvon toiminnassa, joka on kehomme tärkein immuunijärjestelmän elin. Suoliston limakalvon kunnolla on suuri merkitys kroonisten tautien ehkäisyssä ja koko kehomme hyvinvoinnissa. Jos bakteerien tasapaino järkkyy, voi seurauksena olla monenlaisia vatsavaivoja, kipuja, pahoivointia, ummetusta, väsymystä tai ripulia. Boriksen maitohappobakteerit suojaavat meitä tauteja aiheuttavilta ”pahoilta” bakteereilta.

Luontaista ja tutkittua voimaa

Boris juoma on valmistettu suomalaisessa yöttömän yön ympäristössä kasvaneista juureksista, marjoista ja villiyrteistä hapattamalla. Tuloksena täysin sokeroimaton sekä lisäaineeton juoma, jossa on n. 14 miljoonaa elävää ja kiinnittymiskykyistä maitohappobakteeria grammassa, pH ollessa 3,2 (savolab, tutkimusnumerot: 20116169-6169-4)