Tänään on maanantai 25.6.2018

Usein kysytyt kysymykset

1. Mitä Boris juoma on?

Boris juoma on sokeroimaton sekä  lisäaineeton,   vanhan ajan käymismenetelmällä valmistettu,  eläviä ja kiinnittymiskykyisiä maitohappobakteereita sisältävä,  kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kehitetty juoma

2. Mitä Boris juoma sisältää?

Boris juoma sisältää tarkoin ominaisuuksiensa puolesta  valittuja kotimaisia vihanneksia, juureksia, marjoja, villiyrttejä ja ripauksen merisuolaa.

3. Mihin ja miten Boris juoma vaikuttaa?

Boris juomaa nautittua se kulkeutuu ensin vatsalaukun läpi  ja koska sen pH (sama kuin vatsan) on alhainen selviää se vatsahappojen, ruuansulatusentsyymien ja sappihappojen läpi toimintakykyisenä suolistoon, missä  se tarttuu suolen limakalvoille, (immuunijärjestelmämme tärkein  elin),  alkaen  muodostamaan siellä happea.  Epätasapainossa oleva suolisto, jossa epäterveet bakteerit ovat voitolla, ilmenee kehomme hyvinvoinnissa monin eritavoin esimerkiksi  vatsaongelmat (ripuli, ummetus, turvotus) sekä iho-ongelmat  kuten akne, psoriasis ja  kuiva iho.  Boriksen terveet ja kiinnittymiskykyiset  maitohappobakteerit alkavat  vähitellen syrjäyttää näitä ei toivottuja ”huonoja” bakteereita, jolloin suoliston olotila alkaa palaamaan vähitellen paremmaksi  vaikutuksen heijastuessa  koko kehoon.

4. Voiko Borista käyttää lääkkeiden kanssa?

Kyllä voi ja se on suositeltavaa, erityisesti antibiootti- ja muiden pitkien lääkekuurien  aikana.

5. Käytetäänkö Boriksessa lisäaineita?

Boris juoma valmistetaan kotimaisista juureksista , kasviksista ja marjoista hapattamalla eikä se sisällä lainkaan lisäaineita tai sokeria, siksi jokaisessa Boriksen valmistuserässä voi olla hienoisia maku- ja sävyero vivahteita johtuen kauden raaka-aineista  sekä siitä että sen sävyä ja makua ei  lisä aineilla vakioida.

6. Milloin ja miten paljon Borista tulee nauttia?

Boris juomaa nautitaan aamulla herättyä 2-3 dl tyhjään vatsaan, tuotteen vaikutus on parhaimmillaan kun sitä käytetään säännöllisesti.  Alle 1-vuotiaille kysy ohjeistusta.  Liika annostusta ei ole. 

7. Boriksen pintaan on muodostunut vaalea harsomainen kerros, onko tuote pilalla?

Tuote ei ole pilalla,  vaan pinnalle on kerääntynyt hapettunutta maitohappobakteeria jota voi muodostua kun kyseessä on elävä ja pastöroimaton tuote. Pakkausta ravistamalla se sekoittuu juomaan.

8. Mikä on Boriksen suositus säilytys lämpötila?

Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna alle 10 astetta.

9. Kenelle tuote sopii?

Boris juoma  sopii kaikille lisäämään yleistä vastustuskykyä, parantamaan  vatsan tasapainoa, lisäämään kehomme kokonaisvaltaista hyvinointia  sekä erityisesti vaikeista vatsa ongelmista kärsiville.